Pentru când vine iarna – Nissan a pus șenile unui 370Z Roadster

Nissan-370Zki (3)

Credeați că trebuie să lăsați acasă mașinile sport pe timp de iarnă? Nissan vine cu o soluție și montează șenile unui 370Z Roadster, pe care îl transformă în 370Zki (se pronunță 370Ski, ne anunță producătorul). Nu e o aplicație nouă pentru constructorul nipon, care nu demult a făcut același lucru cu unul dintre SUV-urile companiei.

Mașina astfel echipată își va face apariția luna aceasta, la Salonul Auto de la Chicago. Pe puntea față, roadster-ul a primit schiuri late, iar pe puntea din față, o pereche de șenile. Niponii au înlocuit întregul tren de rulare și sistemul de suspensii, pentru a face loc noului echipament. Adaptoare personalizate au fost necesare penru a permite deplasarea schiurilor și rotirea șenilelor.

Nissan-370Zki (1)

Japonezii au păstrat însă frânele stoc pe spate. În față, noul snow-mobil cu motor V6 de 3.7 litri și 332 de cai putere nu mai are frâne.

Un autocolant portocaliu îmbracă mașina care înfruntă zăpada.

Nissan-370Zki (2)

Ca o aluzie la ochelarii de schi, Nissan a ales faruri cu tentă galbenă. Mașina a fost testată deja în Wyoming, Statele Unite, înainte de a ajunge la Chicago pentru prezentarea oficială. Salonul auto din Illinois își deschide porțile pe 10 februarie.

Adaugati comentariu