Prima dronă pentru pasageri a bifat primul succes

Prima dronă pentru pasageri este un proiect foarte ambițios al companiei Passenger Drone. Aceasta este dotată cu tehnologii de ultimă generație și poate decola și ateriza complet autonom. Inclusiv etapele zborului sunt efectuate complet autonom, ceea ce face lucrurile mult mai ușoare pentru cei aflați la bord. De asemenea, funcțiile aparatului de zbor pot fi controlate și manual.

Passenger Drone ar trebui să ajungă în magazine în 2018. Momentan, legislația pe marginea acestui mijloc de transport este destul de abstractă, dar nu ar trebui să dureze prea mult până când o vom vedea aliniată la dispozitivele futuriste din piață. Până atunci, după cum se poate vedea în clipul de mai sus, Passenger Drone s-a lăudat de curând cu primul zbor încununat de succes cu o dronă de pasageri. Creația pare să fie destul de compactă și arată foarte bine, deși nu cred că va rezista la intemperii puternice sau persoane supraponderale.

Funcțiile numeroase permit pasagerilor introducerea destinației, astfel încât zborul este unul fără probleme. Sistemul este intuitiv, cuprinzător, făcându-l atractiv pentru toată lumea. De asemenea, un centru de control va monitoriza dronele, astfel încât în timpul zborului să nu existe probleme.d8

Detalii tehnice:

Greutate goală (inclusiv baterii): 240kg

Greutatea maximă de decolare: 360kg

Încărcătură maximă: 120 kg

Viteză maximă: 60-70 km/h

Timp de zbor: 20-25 minute

Dimensiuni (L x W x V): 4200mm x 2300mm x 1800mm

Două scaune pentru pasageri

16 Motoare

Deși inițiativa Passenger Drone pare să fie într-un stadiu destul de avansat, tot pentru 2018 au planuri mărețe câteva companii cu o putere financiară un pic mai mare. EHang, Airbus și Volocopter sunt doar câteva exemple de producători care vor să aducă pe piață drone pentru persoane.

Sursa: Playtech.ro, Passengerdrone.com

Adaugati comentariu