Paris 2018 – Robert de Niro și Kia e-Niro fac echipă

Robert de Niro

Robert de Niro și Kia e-Niro fac echipă în campania de promovare a crossover-ului electric în Europa. Cu două premii Oscar la activ, actorul în vârstă de 75 de ani apare în teaser-ul lansat de Kia.

Robert de Niro este imaginea noului e-Niro. Actorul american îi va ajuta pe cei interesați de o mașină cu emisii zero să scape de orice reținere, pentru că mașina sud-coreeană vine cu o autonomie impresionantă de 485 de kilometri (615 la rularea în mediul urban), tehnologii inovatoare de stocare a energiei și un design care întoarce capete.

“Aceste advertoriale vor atrage atenția prin abilitatea unică a lui Robert de Niro de a delecta și de a educa șoferii cu privire la e-Niro – un automobil care înlătură multe obstacole pe care proprietarii automobilelor electrice le aveau, într-un mod în care puține mașini electrice o fac”, explică Artur Martins, vicepreședinte al diviziei de Marketing și Product Planning de la Kia Motors Europe.

Campania cu Robert de Niro în prim plan a fost pusă la punct de Kia Motors Europe și Innocean Worldwide Europe și va demara luna viitoare.

Noua Kia e-Niro a fost prezentată astăzi la Salonul Auto de la Paris ca primul crossover utility vehicle 100%. Ca și celelalte modele Kia, e-Niro vine cu garanția de 7 ani sau 150.000 de kilometri, unică în industrie și care acoperă și pachetul de baterii, și motorul electric.

e-Niro poate fi comandat cu bateria litiu-ion polimer de înaltă capacitate de 64 kWh, dar și cu o baterie de 39.2 kWh, care asigură o autonomie de până la 312 kilometri. De numai 54 de minute are nevoie versiunea cu baterie mare pentru a se încărca până la 80%, odată conectată la un încărcător rapid de 100 kW.

Crossover-ul electric se alătură familiei ultra-populare Niro, care include și versiunnile Hibrid și Plug-In Hibrid. Peste 200.000 de unități Niro s-au vândut în lume.

 

Adaugati comentariu