OFICIAL: Totul despre noul Mercedes S-Class facelift

Mercedes-Benz S-Class facelift

Mercedes S-Class facelift primește un update tehnic și stilistic important, prezentat la Salonul Auto de la Shanghai. În prim plan, motoare mai puternice și noi funcții de conducere semi-autonomă Intelligent Drive.

Cele mai mari schimbări estetice se concentrează asupra părții frontale, acolo unde Mercedes S-Class va purta o nouă grilă care integrează câte trei bare orizontale cromate duble (acum standard, înainte doar pentru Mercedes-Maybach S 600) și o nouă bară de protecție cu prize de admisie mai mari, dar și cea mai nouă generație de faruri MultiBeam LED, care se disting prin noile lumini de zi LED disimulate în trei benzi perfect paralele. În partea din spate, noutățile se rezumă la stopuri LED cu o nouă semnătură luminoasă și o bară de protecție sensibil reconfigurată, care afișează un ornament cromat ce întinde acum pe întreaga lățime a mașinii.

Sistemul LED MultiBeam permite rularea permanentă cu faza lungă activată – în funcție de situațiile din trafic, unitățile LED individuale se sting pentru a evita orbirea conducătorilor auto care vin din sens opus. Mai mult, o atenție deosebită a fost acodată pietonilor de pe marginea drumului și animalelor.

Interiorul aduce mai multe noutăți, printre care […] Citiți continuarea pe site-ul AutoExpert.

Adaugati comentariu