Care este cartierul în care conduc doar femeile

femei

New Ground este un cartier micuț din Londra, destul de izolat, în care locuiesc doar femei. Cele care locuiesc aici sunt singure, cele mai multe dintre ele divorțate, depășind vârsta e 50 de ani. Și nu, nu este vreun adăpost social, ci un stil de viață pe care femeile nu l-ar schimba pentru nimic.

Femeile fac totul singure, au grijă de propriile locuințe, fac cumpărăturile, dar au și multe activități împreună, cum ar fi pescuitul, grădinăritul sau plimbările pe jos. Par să se simtă minunat, atâta timp cât au și o regulă pe care toate femeile din cartier trebuie să o respecte: fără bărbați. Așa că cele care vor relații, le vor avea în casa și în cartierul iubitului, nicidecum în cartierul lor. Acestea au ales acest trai după ce au trăit experiențe neplăcute, sunt văduve, ori nu au vrut să aibă de-a face cu bărbații niciodată. Cu siguranță vă întrebați dacă sunt lesbiene printre ele și răspunsul este că da, sunt lesbiene, însă nu știm în ce proporție.

Dragi bărbați, nu vă frecați mâinile, pentru că, așa cum am menționat mai sus, acestea nici nu concep ideea de a avea vreun bărbat prin preajmă. Nu fac parte din niciun grup ideologic, sunt femei cu inițiativă care vor să fie independente. Multe dintre ele încă muncesc, au o viață activă social și declară că se simt în elementul lor. Majoritatea femeilor de aici au mașini, parcare proprie, iar circulația se desfășoară fără incidente, nervi sau claxoane.

O inițiativă luată de o doamnă pentru doamne.

Sursa: Ziare.com

 

Adaugati comentariu