Oficial – Mercedes-Benz A-Class L Sedan a văzut lumina zilei

Mercedes-Benz A-Class L Sedan

Mercedes-Benz A-Class L Sedan tocmai a fost prezentat la Salonul Auto de la Beijing. Limuzina primește un ampatament extins și toate sistemele inovatoare preluate cu care a fost echipată și versiunea hatchback prezentată luna trecută.

Construit exclusiv la uzina Beijing Benz Automotive Co. Ltd (BBAC), Mercedes-Benz A-Class L Sedan primește un ampatament extins cu 6 centimetri (de la 2.789 mm la 2.729 mm). Consolele scurte îi asigură o imagine sportivă, nealterată de lungimea mai mare. Partea frontală este identică cu aceea a hatchback-ului, cu grila cu design agresiv brăzdată de o singură lamelă  și flancată de faruri alungite. Clienții pot alege una dintre cele două versiuni, Sedan și Sport Sedan, aceasta din urmă venind cu o capotă diferită.

Mercedes-Benz A-Class L Sedan

Din profil, pavilionul apare tras spre spate. Jantele cu dimensiuni între 16 și 19 inci se potrivesc ideal naturii sportive a sedanului cu aripi ample. Stopurile orizontale sporesc ideea de lățime a mașinii. Culoarea Rose Gold este rezervată exclusiv pieței chineze.

Mercedes-Benz A-Class L Sedan

Ca și hatchback-ul, limuzina A-Class primește sistemele de asistență preluate de clasa compactă de la S-Class și sistemul multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience), cu setări noi care îl ajută să recunoască diverse dialecte ale limbii chineze. Tot pentru clienții asiatici, Mercedes a ales să echipeze limuzina Clasa A cu lumină ambientală cu 64 de colori.

Mercedes-Benz A-Class L Sedan

Pentru a oferi pasagerilor din spate mai mult spațiu la genunchi, Mercedes a ales să extindă ampatamentul cu 60 mm față de cel al hatchback-ului. A-Class L Sedan măsoară 4.609 mm în lungime, 1796 mm în lățime și 1.460 mm în înălțime. Portbagajul pune la dispoziția ocupanților 420 de litri.

Sub capotă, se regăseșc, în momentul lansării, motorul de 1.33 litri cu funcție de dezactivare a cilindrilor în sarcină parțială și unitatea de 2.0 litri cu 4 cilindri și sistem CAMTRONIC de distribuție variabilă. Propulsoarele sunt cuplate standard la o transmisie automată cu 7 trepte 7G-DCT și dublu ambreiaj.

Mercedes-Benz A-Class L Sedan

Anul trecut, China a fost din nou cea mai important piață pentru Mercedes-Benz și pentru smart, 610.000 de vehicule fiind livrate în China continentală. Aproximativ 430.000 dintre acestea au fost produse local.

Mercedes-Benz A-Class L Sedan va ajunge în showroom-uri în China în cea de-a doua jumătate a anului. Un model modificat pentru a satisface preferințele clienților din afara granițelor Chinei va fi prezentat în aceeași perioadă.

Adaugati comentariu