Noul Suzuki Swift, disponibil în România cu prețuri începând de la 10.350 de euro

Suzuki Swift

Noul Suzuki Swift a sosit în România. Mașina este disponibilă cu două motorizări și trei niveluri de echipare, o structură ușoară și tehnologii de siguranță avansate. Prețul de pornire pentru noul Swift este de 10.350 de euro. Cel mai scump Swift este cel cu sistem mild hybrid și costă 15.650.

Cel mai ieftin Suzuki Swift disponibil în România este propulsat de un motor de 1.2 litri cu 90 CP și vine cu nivelul de echipare Cool. Următorul nivel este Passion, care aduce încă o motorizare, 1.0 litru Boosterjet cu 112 CP și sistem de tracțiune integrală ALLGRIP. Odată cu nivelul de echipare Spirit, Swift poate fi comandat cu transmisie CVT sau automată cu 6 trepte, dar și cu sistemul mild hybrid SHVS.

Vândut deja în 5,3 milioane de unități, Swift se transformă fără să renunțe însă la valorile care l-au făcut atât de popular. La doar 840 kg, mașinuța este agilă și ușor manevrabilă.

Micuțul Swift face un salt uriaș în ceea ce privește siguranța, fiind prima generație ce beneficiază de sistemul frontal avansat de detecție, care are la bază o cameră monoculară și un senzor cu laser, asigurând frânare de urgență, avertizare la schimbarea involuntară a benzii de rulare și fază lungă asistată. Noul Swift este echipat și cu sistemul de cruise control adaptiv.

Lansare Suzuki Swift

Cu 120 kg mai ușor, cu 10 mm mai scurt, cu 15 mm mai scund și cu 40 mm mai lat ca generația precedentă, Swift oferă acum un spațiu pentru bagaje cu 54 de litri mai mare (265 l).

Suzuki Swift are o imagine agresivă, care exprimă forță, datorită grilei robuste și conturului aripilor, dar și o alură high-tech, datorită farurilor LED.

Clienții pot alege între șapte culori de caroserie, printre care 2 nunațe vibrate, “Burning Red Pearl Metallic” și “Speedy Blue Metallic”, dar și combinații bi-ton.

Și interiorul lui Swift este fresh și îndrăznețe, cu o planșă de bord de mari dimensiuni și ceasuri fie colorate, fie monocrome, care flancează un ecran LCD.  Volanul cu partea inferioară aplatizată confirmă imaginea sportivă a micuței japoneze. Sistemul multimedia cu ecran tactil de 7 inci și funcție Bluetooth oferă conexiune în orice moment.

O suspensie nouă, asigură o direcție promptă și un plus de confort. Japonezii au trimis o echipă specială pentru a definitiva setările pe drumurile din Europa, în Marea Britanie și în Germania. Mașinile dotate cu sistemul mild hybrid au fost supuse unor condiții extreme, de la temperaturile sub zero grade din Suedia până la cele ridicate din Spania.

Suzuki Swift

 

Adaugati comentariu