Lewis Hamilton a fost răpit la Abu Dhabi. Cine este răpitorul?

Lewis Hamilton, Will Smith (8)

Lewis Hamilton era cât pe ce să rateze startul cursei de la Abu Dhabi. Pilotul britanic a fost prins pe culoar, înainte de urca în monopost. Răpitorul l-a dus în vestiar și l-a legat. “E o șansă unică pentru mine. Lasă-mă pe mine să pilotez! Eu sunt negru, tu ești negru, nimeni nu-și va da seama de diferență”, l-a rugat cel care l-a legat de un scaun.

Răpitorul a fost nimeni altul decât celebrul Will Smith, iar filmul comic a fost realizat înaintea Marelui Premiu de la Abu Dhabi, ultima cursă a acestui sezon de Formula 1. „Tu ai câștigat deja, dă-mi și mie șansa să o fac!”, a fost rugămintea „infractorului” cu talent actoricesc. „Ai face bine să câștigi cursa asta!”, i-a urat pilotul adevărat actorului care vrea să dea Hollywood-ul pentru Marele Circ.

Will Smith l-a închis pe Lewis Hamilton în vestiar, și-a pus casca britanicului pe cap și – nerecunoscut de nimeni – a fost la un pas de a urca în monopost. Dar a fost prins la timp, iar Hamilton a putut să facă ce știe el mai bine și la Abu Dhabi. Campion mondial pentru a cincea oară, Lewis a trecut primul linia de sosire și în Emirate. „Victima” lui Will Smith a fost urmată de principalul rival în cursa pentru titlu, Sebastian Vettel de la Ferrari, și de pilotul de la Red Bull, Max Verstappen.

Lewis Hamilton, Will Smith (2)Citește și:

Lewis Hamilton își vinde limuzina, un Mercedes-Maybach S600

A fost un moment critic la Abu Dhabi. În primul tur, monopostul lui Nico Hulkenberg a fost atins din spate de Sebastian Grojean de la Haas și a fost proiectat în gardul de protecție. Neamțul în vârstă de 31 de ani a ieșit din mașină teafăr și nevătămat.

Sezonul a fost decis cu mai multe etape înainte de final. Mercedes-AMG Petronas Motorsport și-a asigurat titlul la Constructori, iar pilotul aceleiași echipe, Lewis Hamilton, a devenit din nou campion mondial.

Formula 1 intră în vacanță până în martie 2019, atunci când se va relua cu Marele Premiu al Australiei.

Adaugati comentariu