New York 2018 – Mazda CX-3 primește faruri noi și frână de parcare electronică

Mazda CX-3 (10)

Noua Mazda CX-3 a fost dezvăluită la Salonul Auto de la New York cu un motor rafinat, cu mai mult spațiu de depozitare și materiale interesante la interior. CX-3 în versiune nouă va fi disponibilă începând cu această primăvară.

Cu un exterior aproape identic cu cel al modelului actual, Mazda se laudă însă cu o grilă subtil modificată, cu accente cromate, elemente Piano black și vopseaua premium Crystal. Farurile LED noi și jantele opționale de 18 inci încheie lista de modificări exterioare.

Mazda CX-3 (3)

La interior însă, lucrurile se schimbă semnificativ. Dispare frâna de mână, fiind înlocuită cu o frână de parcare electronică, ceea ce permite mai mult spațiu de depozitare. Tot între scaune apare și o cotieră, iar suporturile de pahare au și ele loc în aceeași zonă.

Și la capitolul motorizare, CX-3 vine cu o noutate semnificativă. Sub capotă, își face loc o versiune rafinată a motorului pe benzină SKYACTIV-G de 2.0 litri. Propulsorul dezvoltă 148 de cai putere, iar niponii promit mai multă eficiență. Funcția G-Vectoring Control, pentru mai multă precizie, a fost de asemenea, integrată în pachetul tehnologic.

Test drive Mazda CX-3 Takumi – Vaccinul anti SUV

Mazda CX-3 (1)

Mazda CX-3 vine și cu scaune noi, cu suport lateral superior. Clienții pot opta acum pentru pielea întoarsă care îmbracă parțial bordul și fețele ușilor, dar și pentru velur roșu în jurul gurilor de ventilație. Și pasagerii spate primesc o cotieră cu suporturi de pahare integrate.

Adaugati comentariu