Range Rover și-a câștigat reputația de mașină care poate să ajungă oriunde. E clar că poate, dar oare este în stare să se și întoarcă? Un SUV a rămas blocat în valuri pe Sunrise Coast, Marea Britanie.

Să fie o balenă? Să fie un submarin? Să fie monstrul din Loch Ness ajuns în apele Mării Nordului? Sub privirile curioase ale turiștilor, două camioane s-au chinuit să scoată din apă un Range Rover blocat, dar încercările au eșuat. În cele din urmă, la lăsarea nopții, Paza de Coastă a decis încetarea operațiunii de salvare. A doua zi, SUV-ul era aproape scufundat.

Test drive Range Rover Velar – noul star

În cele din urmă, cu chiu cu vai, mașina a fost adusă la mal de o autospecială care aparține Brigăzii locale de Pompieri. Poliția din Suffolk, Marea Britanie, investighează cum a ajuns acolo. Martorii povestesc că Range Rover-ul avusese o tentativă eșuată de a recupera un jet ski defect din apă.

Numele proprietarului nu a fost făcut public, pentru ca acesta să nu ajungă subiect de bancuri. Oricum, nota de plată pentru reparații va fi una care le va provoca depresie. Cu sigurnață, compania de asigurări nu decontează reparația pentru daune provocate de valuri.