MINI regal – Mașina construită cu ocazia nunții prințului Harry

Prințul Harry MINI regal

Marea Britanie se pregătește de încă o nuntă regală. Prințul Harry și Meghan Markle își vor uni destinele pe 19 mai. În cinstea evenimentului, MINI lansează o mașină regală, ediție specială. Un singur astfel de MINI va fi realizat, iar el va fi donat Asociației Copiilor infectați cu HIV.

Zece zile au mai rămas până la nunta anului, iar MINI sărbătorește evenimentul în stilul caracteristic. „Ca brand britanic legendar, cu o istorie de aproape 60 de ani în Regatul Unit, suntem încântaţi să marcăm nunta regală cu acest cadou caritabil special”, spune Oliver Heilmer, directorul MINI Design.

Prințul Harry MINI regal

Meghan Markle primește lecții de șofat de la logodnic

MINI cel unic este Crystal White, cum va fi probabil și rochia de mireasă pe care o va îmbrăca Meghan. Mașina prezintă benzi albastru-argintii și o grila hexagonală cromată, iar conturul farurilor și al stopurilor este îmbrăcat în negru-albăstrui. Noua generație MINI are stopuri Union Jack, pe care le vedem și la modelul special. La MINI-ul special regăsim și jante cu finisaj albastru închis metalic.

Prințul Harry MINI regal

Au muncit mult cei din departamentul de design de la MINI. Grafica acoperișului este aplicată manual, în mai multe straturi, reunind elemente ale steagurilor Marii Britanii, unde s-a născut Harry, și Canada, țara de origine a actriței Meghan Markle. Hublourile din jurul semnalizatoarelor au fost imprimate 3D și decorate cu inițialele M și H, însoțite de o inimă și de inele gravate. Atunci când portierele sunt deschise, acestea proiectează pe asfalt un mesaj de întâmpinare exclusiv: “Just Married” (“Proaspăt căsătoriți”).

Prințul Harry MINI regal

La interior, MINI regal primește piele Satellite Grey, și, ca și la exterior, regăsim aici și elemente cromate negru-albăstrui. Prenumele mirelui şi miresei, precum şi data nunţii au fost adăugate pe banda decorativă din faţa scaunului pasagerului din faţă.

Modelul de pe acoperiș se regăsește în benzinle decorative de pe uși și pe tetiere. Pe praguri, regăsim mesajul “MINI loves you” (“MINI te iubește).

Adaugati comentariu