Mazda aduce două concepte inovatoare la Tokyo

Mazda Tokyo (2)

Mazda aduce la Salonul Auto de la Tokyo un concept hatchback compact, o anticipare a noii generații Mazda3, dar și un prototip care anticipează liniile pe care le vor aborda viitoarele modele ale constructorului de la Hiroshima.

Mazda a anunțat că va urca pe scena salonului auto de la Tokyo, care debutează pe 25 octombrie, două concepte. Primul dintre acestea este un hatchback compact, care beneficiază de noua platformă Skyactiv-Vehicle Architecture. Cu acest concept, japonezii oferă o idee în privința viitorului aspect al viitoarei generații Mazda3, așteptată să ajungă pe piață anul viitor. Mașina prezentată la Tokyo luna aceasta va veni cu SKYACTIV-X, primul motor din lume cu aprindere prin compresie, care va fi disponibil la modelele de serie.

Mazda Tokyo (4)

Cel de-al doilea concept adus de Mazda în capitala Japoniei, la sfârșirtul  va reprezenta o anticipare a designului viitoarelor modele ale producătorului nipon. Oficialii japonezi susțin că “este o expresie mai profundă a limbajului de design Kodo (Sufletul mișcării), admirat la nivel global, și care a debutat în 2012 odată cu lansarea Mazda CX-5”.

Mazda Tokyo (3)

La standul Mazda vor ajunge și o ediție specială Mazda MX-5 Red Top, cu acoperiș vișiniu și piele cărămizie, dar și noul SUV CX-8 cu trei rânduri de scaune, care va păstrunde, pentru început, pe piața japoneză, începând cu luna decembrie.

Mazda Tokyo (1)

Ce va expune Mazda la Tokyo:

Concepte Concept care anticipează viitoarea generație Mazda3 (premieră mondială)
  Concept care anticipează viitorul limbaj de design al companiei
Modele de serie Mazda CX-8
Ediție specială Mazda2 (Mazda Demio) Noble Crimson
Ediție specială Mazda MX-5 Red Top
  Mazda MX-5 actualizată
Currently available models Mazda6 sedan
  Mazda3 sedan
  Mazda CX-3
  Mazda CX-5
Technology exhibits Următoarea generație de motoare pe benzină SKYACTIV-X

Adaugati comentariu