Mașină de piatră! S-au căsătorit la bordul unui Porsche Cayenne

Porsche Cayenne nunta (1)

Ați avut bătăi de cap când a venit momentul să alegeți mijlocul de transport în ziua nunții? Ei bine, doi fani Porsche n-au vrut nici o mașină retro, nici o limuzină cu ampatament extins, ci un Porsche Cayenne.

Nimic ieșit din comun până aici. Doar că doi americani, John și Samantha Evans, nu au folosit-o doar ca mijloc de transport. Ci pe post de casă de căsătorii.

Porsche Cayenne nunta (2)

 

Mașini la nunta regală – Un Rolls-Royce Phantom

și un Jaguar electric

pentru Meghan și prințul Harry

Cei doi au spus “Da” la bordul unui Porsche Cayenne. Au luat loc pe bancheta din spate și și-au promis dragoste veșnică, în timp ce mașina rula pe circuit.

“Toată ziua mi-a depășit așteptările. A fost perfect pentru noi. Ni se potrivește perfect nouă, care iubim Porsche atât de mult”, spune mireasa.

Petrecerea a avut loc în complexul care găzduiește circuitul, iar invitații au putut parcurge și ei un tur de pistă.

Porsche Cayenne nunta (3)

“Toată lumea s-a distrat pe cinste. Pur și simplu, invitații noștri au fost uimiți. Toate nunțile sunt cam la fel. Dar aceasta a fost cu totul diferită”, se dă mare mirele.

Este primul eveniment de acest gen găzduit de centrul Porsche din Atlanta, dar gazdele spun că porțile le sunt deschise de acum pentru cei care vor să petreacă acolo cele mai important momente din viața lor.

 

Adaugati comentariu