Mașina condusă de fondatorul Facebook, estimată la 1.300.000 dolari

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, uimește pe toată lumea prin alegerile sale. După ce mult timp a condus un Golf 5 GTI în valoare de aproximativ 30.000 de dolari, cu transmisie manuală și 200 CP, acum garajul său adăpostește modelul Pagani Huayra, estimat la 1.300.000 de dolari.

Modest și generos, acesta se dedică acțiunilor de caritate, declarând că o parte din acțiunile sale vor merge la o fundație care are ca scop susținerea potențialului uman și egalității.

Printre cei bogați, dar modești se numără și Leornardo DiCaprio motovat de dorința de a contribui la salvarea planetei, Justin Timbarlake, Colin Farrell și vedeta Harry Potter, Daniel Radcliffe.

Alte curiozități depre fondatorul Facebook:

Mark Zuckerberg a fondat Facebook în 2004.

Co-fondatorul Facebook suferă de daltonism şi vede cel mai bine culoarea albastră. Este unul dintre motivele pentru care albastrul domină interfaţa Facebook.

AOL şi Microsoft au încercat să-l recruteze când era în liceu după ce a creat Synapse, un program care deducea preferinţele muzicale ale ascultătorilor.

Este stăpânul unui câine pe care îl cheamă ”Beast” (n.r. – Bestia) şi care are peste 1.5 milioane de fani pe Facebook.

Dacă tastezi @[4:0] într-o fereastră de comentarii de pe Facebook, va apărea numele lui Mark Zuckerberg.

Facebook a lansat o linie întreagă de hanorace în stilul Zukerberg, fapt care nu a împiedicat revista GQ să-l voteze pe fondatorul Facebook drept cel mai prost îmbrăcat bărbat al planetei.

Averea familiei Zuckerberg a fost estimată în luna noiembrie 2014 de către revista de afaceri Forbes la aproximativ 34,3 miliarde de dolari SUA. În 2009 Mark a fost declarat cel mai tânăr miliardar pe cont propriu, în viață, din lume.

Mark-Zuckerberg-Pagani-Huayra

Sursa: Mediafax

 

Adaugati comentariu