Los Angeles LIVE: Noua Mazda3 – 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre japoneză

Noua Mazda3 (7)

Noua Mazda3 a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Los Angeles. Avem primele fotografii cu versiunea hatchback și cu limuzina constructorului nipon, care a ales să păstreze pentru moment misterul în privința puterii motoarelor pe care le aduce în gamă.

Iată cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre frumoasa japoneză:

 • Noua Mazda3 preia liniile de design ale conceptului Kai, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Tokyo. Evident, versiunea de serie a renunțat la elementele extrem de îndrăznețe ale conceptului, dar a păstrat grila masivă, verticală, și farurile extrem de înguste. Este limbajul Kodo ajuns la maturitate, susțin niponii.Noua Mazda3 (7)Citește și:
  Test drive Mazda CX-5 – Când vrei câte puțin din toate
 • 4,459 mm măsoară în lungime hatchback-ul, având o înălțime de 1.445 mm. Limuzina are 4.662 în lungime și o înălțime de 1.440 mm. Cele două prezintă același ampatament (2.725 mm) și aceeași lățime (1.797 mm).Noua Mazda3 (2)
 • La interior, Mazda3 prezintă un concept simplificat, care confirmă senzația Jinba Ittai, de armonie perfectă între om și mașină. Fotografiile arată o consolă centrală redesenată, deasupra căreia își face apariția un display nou de 8,8 inci. Scaune noi, un bord cu linii drepte și un instrumentar de bord complet digital sunt, de asemenea, pe lista de noutăți.Noua Mazda3 (19)
 • Mazda3 vine standard cu un sistem audio cu 8 difuzoare, în timp ce un sistem audio Bose cu 12 incinte poate fi comandat contra cost.
  Citește și:
  Test drive Mazda MX-5 RF. Transformers, robot pe steroiziNoua Mazda3 (16)
 • Gama de motorizare cuprinde cele mai recente motoare SKYACTIV-X de 2.0 litri, SKYACTIV-G de 1,5 litri, 2.0 litri și 2,5 litri (în funcție de piața pe care este comercializat) și SKYACTIVE-D de 1,8 litri. Cel mai probabil, noul propulsor de 2.0 litri pe benzină cu tehnologie SKYACTIV-X va dezvolta 190 de cai putere și un cuplu de 230 Nm.

Adaugati comentariu