Triplul campion Mondial Lewis Hamilton și-a dat întâlnire cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, Gigi Hadid, pe circuit. Cei doi au filmat o reclamă pentru gigantul fashion Tommy Hilfiger.

Cei doi și-au intrat bine în roluri. Gigi Hadid a oprit să-l ia ca pasager pe pilotul Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport, Lewis Hamilton, care făcea autostopul. Ba chiar au făcut cunoștință, deși paparazzii i-au prins pe cei doi împreună anul trecut, la diverse evenimente. Gigi era atunci într-o relație dificilă cu un cântăreț britanic, Zayn Malik, dar s-a scris, la acea vreme, că fotomodelul și pilotul ar avea o aventură. Ulterior, blonda a apărut la cursele britanicului, dar cei doi au infirmat în permanență zvonurile, spunând că sunt doar prieteni.

Gigi Hadid Lewis Hamilton (4)

La volanul unui Mercedes-AMG GT S cu motor V8 de 4.0 litri și 510 cai putere, fotomodelul în vârstă de 22 de ani l-a avut drept copilot pe campionul britanic. Gigi a ajuns la 195 km/h și s-a speriat când a văzut că mașina derapează într-un viraj. În dreapta ei, Hamilton a fost la fel de speriat. Britanicul s-a liniștit însă, când a trecut la volan și s-a distrat pe cinste. Dar postura de pasager nu a fost deloc ușoară pentru Gigi, care a țipat în continuu, deși știa că cel aflat la volan este cvadruplu campion mondial în Formula 1.