Kimi Raikkonen a făcut un copil să plângă la Barcelona

Kimi Raikkonen copil (6)

Kimi Raikkonen a făcut un copil să plângă la Marele Premiu al Spaniei. Finlandezul a abandonat în primul tur, după un contact dur cu Max Verstappen de la Red Bull în primul viraj. Ambii s-au ales cu suspensia față ruptă.

Micuțul fan Ferrari, venit tocmai din Franța pentru a vedea cursa, a izbucnit în lacrimi când a văzut că aventura catalană s-a terminat pentru unul dintre preferații săi, Kimi Raikkonnen. Cel mai tânăr fan al Scuderiei de pe Circuit de Barcelona-Catalunya, Thomas, a trecut însă, de la plâns la bucurie, în scurt timp, pentru că doar câteva tururi mai târziu, celălalt pilot de la Ferrari, Sebastian Vettel, l-a depășit pe Lewis Hamilton. Transmisiunea live l-a arătat pe puști în culmea fericirii.

Cei de la Ferrari au văzut imaginile și au cerut ca tânărul pasionat de motorsport să fie adus imediat în padoc. Kimi Raikonen îl aștepta deja acolo. Finlandezul i-a dăruit tânărului suporter o pereche de căști în genul celor folosite în garaj, dar și șapca sa. Micuțul a urmărit restul cursei, câștigate, din păcate pentru el, de Lewis Hamilton de la Mercedes-AMG PETRONAS, dar și premierea, încercând să găsească poziția perfectă pentru șapca prea mare, care îi tot cădea pe ochi.

Thomas are 4 ani și a moștenit pasiunea pentru Ferrari de la părinții săi, Coralie și Jordan. Puștiul are acasă o pisică pe care o cheamă Schumi.

Adaugati comentariu