Experiențe… fierbinți în RATB – Așa ar putea suna o reclamă la transportul în comun

tramvai RATB

Că românii sunt inventivi, o știm cu toții prea bine. Dar că o călătorie cu mijloacele de transport în comun poate ajunge chiar motiv de invidie pentru cei care circulă cu mașina personală, aflăm acum. Un mesaj viral îi amuză pe utilizatorii de rețele de socializare.

Cum vă imaginați că ar putea să sune o reclamă la RATB? Nu putem lăuda nici condițiile oferite de autobuzele care nu sunt echipate cu aer condiționat, nici tramvaiele mai în vârstă ca mulți dintre cei care le folosesc. Dar românii, inventivi din fire, și-au imaginat o reclamă aproape… erotică. Mesajul dintr-un spot publicitar imaginar ar suna cam așa:

RATB

“Vrei să fii atinsă? Pipăită? Mângâiată? Îți place să simți respirația celuilalt lângă urechea ta? Sau poate pe gât, sau pe ceafă? Vrei să încerci poziții noi, vrei să intri rece și să ieși transpirată, udă, fierbinte?

Dacă da, circulă cu RATB. Alături de noi, fanteziile tale pot deveni realitate, la un preț fără egal în lume.” Este clar că putem să ne lăudăm cu prețul pentru asemenea experiențe. Avem cel mai ieftin transport în comun dintre capitalele statelor Uniunii Europene. O călătorie cu RATB-ul costă 1,3 lei. La polul opus se află Oslo, acolo unde un bilet pentru o călătorie cu transportul public costă 3,23 de lire sterline. Dar pariem că norvegienii nu au parte de experiențe… fierbinți!

Adaugati comentariu