Iubito, am micșorat mașina! Cum ar arăta super-mașinile dacă ar fi mici de tot?

super-mașinile micsorate (1)

Suntem convinși că ultima grijă a celor care dau sute de mii de euro pe super-mașinile lor ar fi că nu au loc de parcare. Pentru un Rolls-Royce Phantom există mereu un loc rezervat, oriunde ar merge. Pentru un Lamborghini, se găsește. Pentru un Ferrari, se inventează ceva. Dar dacă nu?

O companie de asigurări din Brisbane, Australia, Budget Direct, și-a imaginat cum ar arăta, în versiune de mașină de oraș, limuzinele, super SUV-urile și supercarurile care dau gaură în bugetul oricui. Așa că ne-am trezit peste noapte cu un Rolls-Royce Phantom ultra-compact. În versiunea cu ampatament lung, Phantom-ul măsoară puțin peste 6 metri.

Prezentat la Geneva în 2017, Ferrari 812 Superfast, succesorul lui F12berlinetta, cu al său V12 de 6.5 litri, ar prefera mai degrabă un circuit decât traficul aglomerat dintr-o metropolă. Dar dacă ai avea nevoie totuși de un mini-supercar?

super-mașinile micsorate (5)

Chiron este cel mai puternic Bugatti. În versiune sport, hypercar-ul cu motor W12 se laudă cu 1.184 de cai putere. La asemenea forță, în versiune mini, probabil că ar decola la un semafor și ar ateriza la următorul.

super-mașinile micsorate (6)

Rămânem printre super bolizii cu două locuri, pentru a vedea cum arată Lamborghini Aventador în versiune… Matiz. Obișnuit să ajungă de la 0 la 100 km/h în doar 2,7 secunde, “Taurul furios” tocmai s-a transformat în tăurașul Ferdinand.

super-mașinile micsorate (3)

Avem pe listă și un SUV și nu oricare, ci pe cel mai scump din lume. Bentley Bentayga a ajuns în România cu un preț de pornire de 220.000 de euro. Dar în versiune mini, SUV-ul cu 600 de cai putere ar costa probabil un sfert din prețul de listă.

super-mașinile micsorate (7)

GALERIE FOTO:

Adaugati comentariu