O bună parte din zi ne-o petrecem în trafic. O infrastructură defectuoasă și o mare de mașini ne împiedică să ne lăudăm cu un trafic fluid. Această aglomerație a devenit o problemă la nivel global și soluțiile par că nu se lasă așteptate.

Astfel că, o companie din Olanda vine cu cheia acestei probleme, mașina zburătoare, care jură să ne facă viața mai ușoară. Acest vehicul se conduce, dar se și pilotează. Astfel că în prețul de 425.000 lire vor intra și cursuri de zbor. Masina zburatoare

Modelul despre care vă vorbesc se numește PAL-V Liberty, iar comenzile au început deja, livrările fiind așteptate în 2018. Din prima serie vor face parte 90 de exemplare, iar jumătate dintre acestea sunt destinate pieței europene. Prețul destul de piperat este justificat de faptul că vine cu o mulțime de pachete ce pot fi personalizate in funcție de dorințele celui care dorește să achiziționeze acest autovehicul.

Dacă vă întrebați cu ce vine în plus acest model, trebuie să știți că ajunge la 160 km/oră, pe șosea, iar în aer, viteza ajunge la 180 km/oră. 10 minute sunt necesare pentru transformarea din giroplan în mașină.

Sursa: Ziare.com