Horoscop – Zodiile care te scot din sărite în trafic

Care sunt cele mai pricepute zodii atunci când vorbim despre tehnica șofatului? Haideți să aflam împreună de cine trebuie să ne ferim în trafic:

 1. Berbec – nativul Berbec este foarte încăpătânat, deci să nu te mire autoritatea sa în trafic. Excesul de zel este la el acasa, deci reprizele repetate de claxoane vor face parte din arsenalul său zilnic pe drumurile aglomerate spre serviciu.
 2. Taur – pentru că răbdarea este trasatura care îl caracterizează, nativul acestei zodii este calm și prietenos. Îți va acorda prioritate cu un zâmbet larg, însă nu-i forța limitele. Îți schimbă dispoziția imediat.
 3. Gemeni – conform “eastrolog.ro” ,“Nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubește schimbările; este sociabil, dar adesea indecis. Un nativ Gemeni este mobil, se adaptează ușor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnăscut. Este sociabil și caută permanent latura veselă a vietți.” De asemenea, este cam nehotărât, ceea ce duce la decizii neașteptate. În concluzie, în trafic este un pic indecis. Schimbările benzii de mers constant nu ar trebui să vă mire.
 4. Rac – Ei bine, racii sunt precauți. Acesta este cuvântul de ordine în toate direcțiile vieții lor. Le place liniștea, ceea ce îi face niste participanți la trafic foarte prietenoși.
 5. Leu – nativii acestei zodii tind să fie aroganți. Sunt foarte siguri pe ei, iar in trafic le place să atragă atenția, fie prin mașina pe care o conduc, fie prin atitudinea pe care o afișează.
 6. Fecioara – această zodie este foarte echilibrată și rațională, în concluzie, deciziile pe care le ia sunt atent analizate, atât în trafic, cât și în viața de zi cu zi.
 7. Balanta – o zodie care iubește să socializeze, este diplomată și are mult bun gust. Conform eAtrrologic.ro “nativul balanță este un gurmand înnascut. Din acest motiv, la maturitate poate avea tendinte de îngrasare.” Îi vedem și noi cu sandwich-urile dimineața!
 8. Scorpion – nativul acestei zodii este condus de sentimente. La fel și de impulsurile de moment, iar asta se aplică și atunci când conduce.
 9. Săgetator – dacă ar trebui să caracterizăm un Săgetător într-un singur cuvânt, extravagant – ar fi cuvântul. Iar alegerile pe care le face sunt în acelați ton. Totuși, extravaganța lor ne face drumurile mai frumoase.
 10. Capricorn – această zodie este definită de un puternic simț al datoriei. Această corectitudine îl face un șofer echilibrat, calculat și rațional. Totuși mândria îl va face să aleagă mașini care să-i dezvăluie statutul.
 11. Vărsător – un mix perfect între imaginație, spirit rebel și idei originale. Tocmai de aceea, inovațiile sunt punctul lui forte. Va prefera o mașină care să-i reflete personalitatea rebelă.
 12. Pești – un visător incurabil, inclusiv atunci când conduce. Îi place să privească în jur, se lasă adesea acaparat de gânduri și revine cu greu cu picioarele pe pământ.

 

 

Adaugati comentariu