Exerciții de feminitate

În încercările disperate de a fi fiica perfectă, sora  perfectă, soția perfectă, mama perfectă, de cele mai multe ori uităm să fim și femeia perfectă. Tindem să ne ignorăm nevoile și dorințele pentru a face fericite persoanele dragi din viața noastră. Dar oare cât de sănătos este acest lucru și până unde ar trebui să meargă el?

Trebuie să fiți conștiente că nu le puteți face pe toate și nici nu trebuie să vă simțiți vinovate pentru asta. Energia este limitată, la fel și timpul. Nu puteți trăi doar prin și pentru alte persoane, trebuie să vă regăsiți în această lume agitată.

De câte ori ați ați privit singure cerul? Hm, este o întrebare simplă, dar totuți atât de grea …

Poate că cel mai invocat pretext este lipsa timpului, însă, dacă nu aveți timp pentru voi, cine ar trebui să aibă? Toate femeile își doresc familia perfectă, iar pentru asta muncesc mult, investesc timp, energie și sentimente. Și este plăcut să aveți satisfacția muncii. Dar, ce se întâmplă cand deveniți persoana care conștientizează că și-a pierdut individualitatea?  Ce faceți când începeți să aveți regrete că nu ați avut timp și pentru voi. Timpul poate fi prieten, poate fi dușman, depinde doar de felul în care îl folosiți…

Și, ca să depășim momentul, pentru că știu că cele mai multe dintre voi simțiți că v-ați neglijat, vin cu idei bune de pus în practică:

 • Fiți deschise către cunoașterea interioară. Cițiți și încercați să vă întelegeți. Lucrurile vor deveni mult mai simple după aceea.
 • Acceptați că aveți nevoie de momente doar cu și pentru voi.
 • Nu vă fie rușine dacă nu puteți îndeplini dorințele celorlalți. La fel ca ei, și voi aveți nevoi și dorințe pe care încercați să vi le satisfaceți singure.
 • Acordați-vă timp să vă distrați. Da, ieșiți cu acea prietenă pe care ați refuzat-o până nu v-a mai căutat.
 • Schimbați-vă garderoba. Sunt convinsă că adorați hainele lejere, dar care vă pun în plus vreo 10 ani. Nu aveți nevoie de așa ceva. Îndrăzniți să purtați ținute feminine, colorate, care să vă schimbe starea de spirit și să vă facă să vă simțiți frumoase.6a26ef52a9b63a6980419129eec5fb40
 • Nu spuneți nu machiajului. Dacă folosiți un ruj nu va spune nimeni că faceți concurență unui clovn. Din contră, veniți în completarea frumuseții naturale cu un pic de culoare.
 • Permiteți-vă să dormiți suficient. O femeie obosită nu va avea energia necesară pentru lucruri esențiale. Un somn profund asigură un chip luminos și un zâmbet de zile mari. Nu-l ocoliți.
 • Experimentați cu vestimentația, tunsoarea, machiajul până când găsiți combinația perfectă care să vă facă să simțiți frumoase și să vă reflecte personalitatea.
 • Bucurați-vă de lucruri mărunte cum ar fi un răsărit de soare pe balcon, o floare din grădină, chiar și de raza de soare care vă mângâie chipul. Lucrurile cele mai valoroase nu sunt cele după care alergați de dimineața până seara.
 • Învățați să mergeți pe tocuri, asta dacă nu știți deja. Da, știu este mult mai comod să alegeți o pereche de de încălțări sport, dar nu la fel de sexy. O ținută sexy vă va încuraja să fiți încrezătoare în forțele proprii.
 • Practicați un sport. Pe lângă faptul că este un izvor de sănătate vă va ajuta să aveți un tonus bun și o atitudine pozitivă.
 • Râdeți mai mult. Este deja știut faptul că și atunci când zâmbim chiar și fără să simțim asta, starea de spirit se schimbă. Prafitați de acest lucru pentru a face din fiecare zi, o zi de neuitat.

Iubiți-vă mai mult și oferiți-vă mai mult!

 

 

Adaugati comentariu