Vestea pe care fanii o așteaptă de ani de zile. Apar imagini cu Michael Schumacher

Michael Schumacher

Apar imagini cu Michael Schumacher pentru prima oară de la accidentul din 2013! Un film documentar despre viața fostului pilot, care va oferi și primele informații oficiale despre starea sa actuală, este acum în lucru.

Documentarul va include interviuri cu familia sa, dar și ceea ce fanii așteaptă de 5 ani de zile: imagini cu septuplul campion mondial. Familia a acceptat să ofere imagini filmate în ziua în care Schumacher a împlinit 50 de ani, pe 3 ianuarie 2019. Schumacher a fost sărbătorit în Mallorca, la casa de vacanță cumpărată de soția sa.

Doi producători de renume, Benjamin Seikel și Vanessa Nocker, vor lucra la filmul așteptat de ani de zile de admiratorii neamțului. Documentarul se va numi “Schumacher” și va reda și interviuri cu soția Corinna, tatăl Rolf, copiii Mick și Gina, dar și personaje de seamă din motorsport. Șeful FIA, Jean Todt, un apropiat al familiei Schumacher, ar putea fi printre acestea.

Documentarul urmărește ascensiunea lui Schumacher, încă de când s-a apucat de karting, în copilărie, în orașul natal Kerpen. Vor fi redate în film succesele obținute de Schumacher în Marele Circ, de la primul său titlu, din 1994, și până în momentul în care a spus adio Formulei 1.

Ultimele declarații date de Michael Schumacher înainte de accident

În premieră, documentarul va oferi informații oficiale despre accidentul suferit de Schumacher la schi, pe 29 decembrie 2013, în stațiunea Meribel din Franța, dar și despre procesul complicat de recuperare prin care trece campionul. Datele despre starea sa au fost ținute secrete până la această oră. Tot ce au aflat fanii este că Schumacher a suferit două operații pe creier, a fost menținut în comă indusă, apoi, la 6 luni de la accident, a fost transferat la locuința sa din Gland, Elveția, acolo unde primește ingrijiri de la o echipă întreagă de medici și fizioterapeuți.

Filmul documentar va ajunge pe marile ecrane din Germania și din Elveția în iarna viitoare, pe 5 decembrie. Luna aceasta, vor fi vândute drepturile pentru lansarea internațională și pentru difuzarea platforme de streaming, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc în perioada 14-25 mai. Tot atunci, va fi difuzat și trailer-ul documentarului.

Adaugati comentariu