Michael Schumacher – Veștile pe care le așteptam de 5 ani

Michael Schumacher

La cinci ani de la accidentul șocant, vin primele vești bune în privința lui Michael Schumacher. Septuplul campion mondial nu mai este la pat și respiră singur, fără a mai fi intubat.

Recent, fostul său șef de la Ferrari, Jean Todt, un apropiat al familiei Schumacher, a anunțat, în urma unei vizite la reședința amicului său din Elveția, că fostul pilot se simte mai bine. Todt spune și că Schumacher chiar dă semne că își revine.

“Sunt mereu atent când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher”, a povestit Jean Todt.

Citește și:

„Mai e o șansă”, spune un neurolog

Cinci ani au trecut de la accidentul suferit de Schumacher la schi. Pe 29 decembrie 2013, în timp ce se afla într-o vacanță în stațiunea Meribel din Alpii Francezi, Schumi a lovit cu schiul o piatră ascunsă sub zăpadă și a fost proiectat în aer. Casca sa, pe care era montată o cameră video, s-a sfărâmat, pur și simplu, iar fostul pilot a suferit un traumatism cranian sever.

Acesta a fost dus de urgență cu elicopterul și operat de două ori pe creier. Schumacher s-a trezit din comă jumătate de an mai târziu.

Familia a ales apoi să-l transfere acasă la Geneva, acolo unde plătește săptămânal 55.000 de euro pentru îngrijirea campionului. Soția Corinne a vândut deja o serie de proprietăți ale lui Schumi, printre care câteva automobile și avionul privat.

Michael Schumacher

Se pare însă, că Schumacher nu mai este izolat în anexa care îi oferea condiții spitalicești, incluzând un mediu steril și aparatură medicală și în care era sub supravegherea a 12 medici și asistente.

Pe 3 ianuarie 2019, Schumacher împlinește 50 de ani. Familia sa a ales să facă public ultimul interviu acordat de fostul pilot, acordat cu doar două luni înainte de accidentul teribil de la schi. Super-campionul vorbește despre cel mai emoționant moment din cariera sa, despre cel mai de temut rival și despre idolul său în Formula 1.

Adaugati comentariu