Un jurnalist auto amator din Ucraina a găsit rețeta minune pentru a atrage vizualizări pe propriul canal de YouTube. S-a prins că o femeie frumoasă cu un decolteu generos poate să-i aducă și trafic pe site, așa că și-a filmat prietena lângă un Volkswagen Arteon.

Mișcarea i-a atras jumătate de milion de vizualizări, pentru că bruneta nu s-a sfiit să arate ce are ea mai bun. Cunoștințele în domeniul auto, ați fi tentați să spuneți. Ei bine, nu!

VW Arteon la pachet cu fata

În clipul care durează nu mai puțin de 20 de minute, jurnalistul (cine mai are ochi pentru el?) vorbește într-o limbă care este necunoscută celor care au urmărit imaginile și totuși arată ceva extrem de interesant: prietena lui în ipostaze picante.

Așa se face că toți cei interesați să cumpere un Arteon l-ar vrea acum la pachet cu fata. Pentru că ea este cea care a demonstrat că la bord, conectivitatea funcționează impecabil. Nu s-a desprins o secundă de smartphone-ul ei.

Fata vine la pachet cu mașina? Uite cum testează ucrainenii automobilele noi!

Tot ea a fost cea care a arătat caracterul practic al limuzinei germane. Succesorul Passat-ului CC poate să primească în portbagajul spațios chiar și o brunetă voluptoasă, odată ce bancheta spate este rabatată.

Din păcate, Volkswagen Arteon nu vine la pachet cu o ucraineancă îmbrăcată sumar. Vă dați seama la cât ar fi ajuns prețul coupe-ului în patru uși, care pornește la noi de la 34.881 de euro?