Se vinde un Ferrari Testarossa condus de Michael Jackson

Un Ferrari Testarossa condus de Michael Jackson într-o reclamă difuzată în 1987 a fost scos la vânzare. Mașina este produsă în 1986 și a fost supusă unei revizii complete în 2013. Este singurul Testarossa decapotabil din lume.

Aproape 10.000 de unități Ferrari Testarossa au fost produse la Maranello, dar acesta este singurul decapotabil din lume. A fost transformat de o companie specializată din California înainte de a ajunge pe mâinile lui Michael Jackson, într-unul dintre spoturile publicitare realizate în cadrul contractului superstarului cu Pepsi.

Ferrari Testarossa Michael Jackson (13)

40.000 a costat transformarea mașinii care a apărut în reclamă doar pentru câteva secunde, în care încearcă să scape de fani și paparazzi. Michael apare rulând cu viteză și întorcând dintr-o mișcare, în timp ce iese fum din cauciucuri. Michael Jackson a condus mașina doar la filmări, fără să fie tentat să o achiziționeze.

Bolidul, disponibil la vânzare pe site-ul MotorGT, are scaune îmbrăcate în piele neagră și a parcurs doar 27.300 de kilometri. Mașina arată impecabil după ce a fost recondiționată de un dealer Ferrari din Statele Unite.

Capota lui Testarossa ascunde o unitate V12 de 4.9 litri, care dezvoltă 390 de cai putere și un cuplu de 490 Nm. Cu o viteză maximă de 290 km/h, mașina zboară de la 0 la 100 km/h în 5,3 secunde, o valoare impresionantă la acea vreme.

Toate acestea au un preț: 799.900 de euro.

Adaugati comentariu