Este mai mult decât o mașină. Este mașina-iepuraș!

Pentru că mai sunt câteva zile până la sărbătorile pascale, oamenii se pregătesc temeinic. În timp ce unii se pregătesc sufletește și trupește, alții își pregătesc mașinile. Da, ați citit bine, își pregătesc mașinile. Cum? Cu multă imaginație. Un proprietar de Volkswagen Beetle a ales un costum, dar nu orice fel de costum, ci unul de iepuraș.

Credeți că a mers prea departe? Dar de ce să privim lucrurile așa? Nouă nu ne plac lucrurile noi și frumoase de Paște? Ei bine, la asta s-a gândit și proprietarul acestei mașini când a hotărât că mașina lui are nevoie de un costum nou, frumos și în ton cu această sărbătoare. Pentru că ideile trebuie puse în practică, domnul nostru în cauză nu a stat prea mult pe gânduri. A ales o blăniță roz numai bună de impresionat fetele, a confecționat din același material urechile iepurașului și mustățile au completat imaginea pe care a vrut să o afișeze. Inclusiv roțile mașinii au fost îmbrăcate în blăniță, ceea ce denotă atenția sporită la detalii a proprietarului. Pentru că a țintit către un rezultat spectaculos, impresiile nu au întârziat să apară.

Nu știm însă dacă își costumează mașina pentru fiecare sărbătoare, însă este clar că avem de-a face cu multă imaginație. Pe noi ne-a surprins plăcut mașina-iepuraș roz, până la urmă puțină culoare în trafic nu strică nimănui, nu?

Sursa: Sport.ro

Adaugati comentariu