Drumul pe care nu se poate circula decât de 2 ori pe zi. Aflați de ce!

Drumul care leagă Golful Burnёf de insula Noirmoutier în Franța etse cu adevărat plin de surprize. Pasajul du Gois este renumit în rândul amatorilor de senzații tari. Este spectaculos și periculos în același timp.

Pasajul natural, care leagă continentul de insula Noirmoutier a fost marcat pentru prima dată pe o hartă în 1701. Târziu, în 1840, drumul a început să fie circulat. Astăzi, drumul măsoară peste 4 kilometri lungime și este extrem de periculos. Acesta nu poate fi circulat decât de 2 ori pe zi, preț de câteva ore din cauza mareei. Restul timpului, stă ascuns la 4 m sub apă.Drumul pe care se poate circula doar de 2 ori pe zi. Aflați de ce!

Deși este un drum extrem de periculos, asta îl face cu atât mai interesant, atât pentru șoferi, cât și pentru cei dornici de senzații tari. Panourile de avertizare indică foarte clar pericolul la care se expun cei sunt în căutare de noi aventuri, însă nu de puține ori sunt ignorate.  Drumul pe care se poate circula doar de 2 ori pe zi. Aflați de ce!

Drumul pe care se poate circula doar de 2 ori pe zi. Aflați de ce!

Drumul pe care se poate circula doar de 2 ori pe zi. Aflați de ce!

Sursă: brightside.me

Adaugati comentariu