Doamna are Lamborghini mov

Lamborghini mov (12)

Nici măcar un Lamborghini nu e suficient pentru o doamnă din Dubai care vrea să atragă atenția. Femeia și-a trecut mașina prin două proceduri de tuning și, ca să întoarcă toate privirile, a vopsit-o în mov.

Lamborghini Huracan nu e o mașină rară la Dubai. O vezi la tot pasul, așteptând în blocajele rutiere din marea metropolă arabă. Așa că, pentru a întoarce capete în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, doamna a apelat la cei de la RevoZport pentru o serie de componente aerodinamice active.

Lamborghini mov (2)

Bolidul italian a primit capotă, portiere, aripi și eleron din fibră de carbon și cântărește acum cu 100 de kilograme mai puțin ca originalul. Aceeași companie de tuning a operat un upgrade asupra admisiei, a reconfigurat unitatea de control a bolidului și a montat un nou sistem de evacuare. Toate aceste modificări au dus mașina la 690 de cai putere.

Și tot nu a fost suficient pentru femeia disperată după atenție. Doamna proprietar a cerut pentru al său Huracan un autocolant mov și dungi negre pe capotă. Iar cheia mașinii a primit exact același tratament, ca să se asorteze perfect cu fiara motorizată.

Sursă foto: Carscoops.

Adaugati comentariu