Era să cadă cu mașina din parcare. Operațiune de salvare impresionantă

Atarnata din parcare

O mașină atârnată dintr-o parcare, cu partea frontală în jos, spre asfalt? Cum a ajuns așa? Ei bine, șoferița nu s-a orientat prea bine în timp ce făcea manevrele de parcare și a ajuns într-o poziție imposibilă. Tot imposibil i-a fost și ei să mai iasă singură din mașină, așa că a avut nevoie de intervenția echipelor speciale.

Poliția și pompierii din Miami, Florida, au intervenit rapid ca să o salveze pe femeia captivă în mașină, un Lexus NX. Nu mai puțin de unsprezece echipe de salvare s-au deplasat pentru a da o mână de ajutor în acest caz special. Acestea au luat măsurile necesare pentru a preveni prăbușirea crossover-ului cu șoferița înăuntru. Doar eleronul metalic de pe acoperișul mașinii, agățat de acoperișul de beton al nivelului 1 al parcării, a ținut mașina să nu cadă pe asfalt.

45 de minute a durat operațiunea de asgiurare o mașinii. Odată ce riscul de prăbușire a fost eliminat, un pompier a coborât, a deschis portiera și a scos-o pe femeie din mașină, teafără și nevătămată.

Nici mașina nu a suferit avarii majore, așa că o vizită pe la compania de asigurare și pe la service ar trebui să o scape pe șoferița neatentă de alte bătăi de cap. Rămâne de văzut dacă aceasta va trebui să acopere și pagubele provocate în parcarea supraetajată.

 

Adaugati comentariu