Ce mașină are cel mai mare display din industria auto

Byton cel mai mare display 2

Iar premiul pentru cel mai mare display din industria auto merge la… Byton. Măsoară 49 de inci, se află la bordul conceptului M-Byte și tocmai a fost prezentat la CES 2019.

Noua versiune este mai aproape de versiunea de serie, susține constructorul. Ecranul de 49 de inci nu este nici pe departe singurul care se regăsește la bord. Șoferul primește o tabletă de 7 inci, integrată în volan, care este acum poziționată mai sus, pentru a face loc unui airbag, element obligatoriu la un vehicul de serie.

Byton cel mai mare display

Își mai face apariția un controller sub forma unui ecran tactil în consola centrală, care comandă diverse funcții ale mașinii. Mașina primește și control prin gesturi, și control vocal. Asistentul Amazon Alexa face din M-Byte un concept interactiv.

Mai apar două ecrane pe tetiere, pentru divertismentul pasagerilor care iau loc pe banchetă. Scaunele pivotează ușor pentru a facilita comunicarea.

Byton susține că ecranul uriaș, cel mai mare display din industria auto, care se întinde pe toată lungimea bordului nu ar trebui să-i distragă atenția șoferului, pentru că este poziționat mai jos decât un ecran obișnuit, dar nu prea jos pentru a-l oblige pe șofer să-și ia ochii de la drum.

Byton cel mai mare display 3

În versiune de serie, vehiculul electric M-Byte va fi gata de lansare în ultima parte a lui 2019, mai întâi în China și în Statele Unite, apoi în Europa.

Mașina va fi produsă la Nanjing, în China. Aproximativ 100 de prototipuri au fost construite acolo și testate. M-Byte va rivaliza cu E-Tron de la Audi, cu viitorul iX3 de la BMW și cu viitorul Model Y de la Tesla.

Adaugati comentariu