Doi piloți americani au plecat direct la secție, după ce s-au încăierat în timpul unei curse pe Anderson Speedway din statul american Indiana. “Nu a fost o înscenare”, se apără organizatorii acuzați că au vrut să atragă atenția.

O adevărată bătălie s-a declanșat în timpul unei curse nocturne pe Anderson Speedway. În penultima cursă a nopții, doi piloți au avut ceva de împărțit, în urma unei coliziuni pe circuit. Jeffery Swinford, aflat la volanul mașinii negre, a intrat în plin în mașina cu numărul de concurs 33, condusă de Shawn Cullen, pe care a escaladat-o fără să stea pe gânduri. Cei doi s-au luat apoi la pumni până când un ofițer de poliție a folosit un aparat cu electroșocuri pentru a-i despărți. Cullen a fost culcat la pământ.

Ambii piloți au fost încătușați și duși la secție pentru audieri. Swindon a refuzat să dea declarații, dar proprietarul echipei i-a luat apărarea pilotului nervos, chiar dacă acum va plăti ca să repare și mașina sa, și mașina adversarului.

„Doar nu era să ignore totul. Vorbim aici de curse. E un sport în care doar nu o să stai deoparte și o să te uiți la alții cum te depășesc!”