Fiica unui oligarh ucrainean a trecut pe roșu și a ucis șase persoane

Accident Alyona (2)

Fiica unui oligarh ucrainean a ucis șase persoane după ce a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului, a lovit în plin o mașină care circula regulamentar, apoi a ricoșat într-un grup de pietoni.

Carnagiul a avut loc la Harkov în Ucraina. Tânara în vârstă de 20 de ani, Alyona Zaitseva, se afla la volanul mașinii unui Lexus care îi aparține tatălui său. A lovit un Volkswagen Touareg, care circula regulamentar, apoi s-a rotit pe carosabil înainte de a se opri pe trotuar. Șase oameni au fost uciși pe loc și alți 12 au suferit răni în urma cărora au necesitat îngrijiri medicale. O elevă de 15 ani și o femeie însărcinată se află printre răniți.

Accident Alyona (6)

Bodyguarzii înarmați ai Alyonei au sosit imediat la locul accidentului pentru a o proteja pe șoferiță de mulțimea furioasă. “Locul arăta ca o zonă de război”, a povestit un martor.

Alyona este fiica multi-milionarului în dolari Vasily Zaitsev, director al unei companii de electricitate. Tânara a primit mandat de arestare pentru trei zile, dar cu ajutorul intervenției tatălui milioar, aceasta a ajuns deja acasă. Primele evaluări relevă faptul că nu consumase băuturi alcoolice, dar martorii susțin contrariul.

Accident Alyona (4)

Alyona va fi cercetată în libertate, iar dacă va fi găsită vinvovată, riscă până la 10 ani de închisoare. Jurnaliștii locali dau de înțeles că părintele influent Vasily Zaitsev va interveni în derularea anchetei

Adaugati comentariu