Cum alegi un cazino online ideal

cazino

Cum alegi un cazino online ideal. Este evident faptul că piața jocurilor de noroc ia un avânt tot mai mare în țara noastră. Mai ales în vreme de pandemie, tot mai mulți români au început să își facă un cont și să joace la cazinourile online.

Întrebarea care se pune este: “Ce criterii ar trebui să îndeplinească un cazino online pentru a fi cât mai sigur și mai atractiv pentru un jucător?”.

  1. Legalitatea funcționării cazinourilor online

În orice top al acestor criterii pe primul loc ar trebui să fie siguranța jucătorilor.

Toți operatorii de jocuri de cazino trebuie să își desfășoare activitatea pe baza unei licențe de funcționare acordate de către O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), în conformitate cu legislația din România.

Aici găsești lista completă a cazinourilor online licențiate în țara noastră.

  1. Aplicații pentru dispozitive mobile

Tot mai mulți pasionați joacă la cazino de pe telefon sau tabletă din pat, din metrou, din parc, de oriunde. Era PC – urilor și chiar a laptopurilor este pe cale să apună.

De aceea, cazinourile online se întrec în a oferi aplicații mobile ce oferă acces rapid, intuitiv la jocuri, așa cum se cuvine în era super-tehnologizată în care trăim.

Interfețele aplicațiilor devin tot mai prietenoase și încearcă să ofere jucătorilor toate facilitățile de joc pe care le aveau și în versiunile clasice.

Versiunile mobile se adresează atît telefoanelor Android cât și iOS.

  1. Oferta de jocuri de cazino

Jucătorii de cazino vor să aibă la dispoziție cât mai multe jocuri, dar acestea să fie și atractive, cu un design sofisticat și să ofere și posibilități reale de câștig.

Cele mai apreciate și populare sunt cazinourile care oferă o varietate mare de  sloturi, dar și jocuri de ruletă, blackjack și chiar video poker.

Devin din ce în ce mai căutate jocurile live, și unde există dealeri live, iar jocul e mult mai dinamic.

Astfel de jocuri sunt Live Roulette, Live Blackjack, Live Baccarat sau LiveTexas Hold’ Em, iar aici adrenalina capătă cote foarte înalte.

Un sfat pentru pasionații de astfel de jocuri ar fi să studieze piața și să se orienteze către jocuri ce implică și flerul și abilitățile jucătorilor, nu doar norocul.

  1. Metode de depunere și retragere

Cazinourile online oferă o multitudine de metode de retragere și depunere a banilor în cont, de la cardul bancar la mijloace electronice precum Neteller, Skrill, Paysafecard sau Trustly.

De regulă, depunerile se procesează instantaneu în cont, cazinourile își iau repede banii din conturile jucătorilor.

Mai greu e uneori cu retragerile, acestea nu se procesează la fel de operativ, necesită unele verificări, foarte minuțioase uneori.

Pentru a avea cât mai repede banii câștigați în cont citiți și respectați cu sfințenie regulile cazinourilor online și trimiteți operativ documentele pentru verificare.

  1. Bonusuri și promoții la cazinourile online

Practic fiecare cazino online oferă un bonus de înregistrare, unul consistent de obicei, menit să atragă cât mai mulți clienți.

E foarte important și aici să aveți mare grijă la condițiile de rulaj ale acestor bonusuri.

Studiați cu atenție termenii și condițiile acestora și analizați dacă acele condiții de rulaj ale bonusurilor vă sunt la îndemână sau nu.

Dacă aceste condiții de rulaj sunt foarte greu de îndeplinit (se cere rularea de zeci de ori a sumei primite ca bonus) poate că e mai bine să refuzați acel bonus, deși valoarea sa pare foarte tentantă.

Am expus aici doar cinci dintre criteriile de analiză ale unui cazino online așa-numit ideal.

Așadar, gândiți-vă foarte bine înainte de a vă deschide cont la un cazino online.

Analizați atent aceste criterii și nu uitați de principiul cel mai important în jocurile de noroc: mizați doar sumele de bani pe care vă permiteți să le pierdeți.

Adaugati comentariu