Chestionare auto – Ponturi utile pentru abordarea acestora

chestionare auto

Chestionare auto – Ponturi utile pentru abordarea acestora. Completarea chestionarelor auto DRPCIV este foarte utila in procesul de pregatire pentru examenul de obtinere a permisului auto, acestea avand un rol important in obtinerea unui rezultata cel putin satisfacator la proba teoretic a acestui examen.

In cazul examenului pentru categoria B, acesta cuprinde doua probe – teoretica si practica – cea teoretica avand o durata de 30 de minute. De aceea, candidatii trebuie sa acorde o atentie deosebita atat intrebarilor si modul in care acestea sunt formulate – pentru a nu fi indusi in eroare – precum si la timpul acordat rezolvarii testului.

Chestionare auto – Ponturi pentru promovarea probei teoretice

In general, in timpul cursurilor urmate la o scoala de soferi, accentul se pune mai mult pe pregatirea pentru proba practica, lasand partea teoretica in grija elevului scolii respective. De aceea foarte multi candidati aleg sa rezolve teste auto online, dupa ce au parcurs initial cartea de Legislatie Rutiera.

Acest lucru este foarte benefic, deoarece un numar cat mai mare de astfel de teste rezolvate va contribui la promovarea cu succes a examenului auto, cu atat mai mult cu cat informatii astfel sedimentate si completate sunt foarte utile si la proba practica, dar si in viata de sofer care va urma.

In plus, pentru ca promovarea examenului sa fie garantata, candidatii ar trebui sa tina cont de cateva ponturi oferite de cei de la i-drpciv.ro. Unul dintre cele mai importante se refera la atentia care ar trebui acordata atat intrebarilor, cat si raspunsurilor. In acest fel pot fi evitate problemele provocate de intrebarile capcana care sunt introduse, adesea, intr-un chestionar auto.

De asemenea, in timpul probei, candidatii au posibilitatea de a sari peste intrebarile de al caror raspuns nu sunt siguri, putand sa revina, daca le permite timpul, asupra acestora. Astfel, sansele sa se raspunda corect la cel putin 22 din 26 de intrebari, pentru a se promova examenul teoretic, sunt mai mari. In general, intrebarile considerate dificile si care sunt lasate pentru final sunt cele considerate intrebari capcana, care au doua sau chiar trei raspunsuri corecte.

Cum se rezolva corect un chestionar auto?

Primul pas in pregatirea pentru examenul pentru obtinerea permisului de conducere este, evident, citirea si acumularea informatiilor din cartea de legislatie rutiera. Ulterior, candidatii de la acest examen pot trece la etapa urmatoare, adica cea de verificare a informatiilor, prin intermediul chestionarelor DRPCIV 2021.

Un avantaj important al acestor chestionare este faptul ca simuleaza proba teoretica a examenului auto final. Adica sunt structurate la fel ca cele din sala de examen si ar trebui rezolvate in timpul impus, de 30 de minute. Important este ca in cazul raspunsurilor gresite, candidatii primesc direct feedback cu raspunsul corect si motivarea alegerii respective.

Odata pornit testul auto, absolventii scolilor de soferi ar trebui sa acorde atentie foarte mare citirii si intelegerii fiecarei intrebari si a variantelor de raspuns ale acestora. Astfel pot descoperi mai usor care este raspunsul corect si chiar daca au de-a face cu o intrebare capcana. O caracteristica specifica acestui tip de intrebare este impresia gresita ca o varianta este corecta in defavoarea celei sau celor care sunt, de fapt, corecte.

Daca totusi se da raspuns gresit pentru una sau doua intrebari, candidatii ar trebui sa isi pastreze concentrarea pentru a nu se gresi si alte raspunsuri, deoarece daca se depasesc 4 raspunsuri gresite, examenul este considerat picat.

Chestionare auto – calea sigura pentru obtinerea permisului de conducere

Chestionarele auto DRPCIV online sunt similare cu cele din timpul probei teoretice a examenului de obtinere a permisului auto. Motiv pentru care rezolvarea unui numar cat mai mare de astfel de chestionare, chiar si atunci cand exista mai multe raspunsuri gresite, au o contributie foarte importanta la promovarea examenului auto.

Totodata, prin intermediul chestionarelor auto, informatiile retinute sunt sedimentate astfel incat sa poata fi puse in aplicare atat in timpul probei practice a examenului, cat mai ales in restul vietii de sofer, pentru a circula in conditii de siguranta.

Adaugati comentariu