Mercedes EQS: top extra super-optiuni de interior pe care le poti alege

Mercedes EQS
Pentru că atât confortul șoferului, cât și confortul pasagerilor este extrem de important, una dintre extra opțiunile de interior pe care le poți alege pentru a-ți personaliza noul model de Mercedes electric este pachetul de confort pentru scaunele din spate.
Această opțiune include scaunele multicontur pentru locurile din spate, care conțin difertite programe de masaj, menite să ofere confort și relaxare pasagerilor. În plus, scaunele din spate prezintă și încălzire în scaun Plus, cu răspuns rapid, dar și încălzire în zona cefei și a umerilor, numai bune pentru zilele geroase de iarnă.

Noul Mercedes EQS nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind o prezenţă imposibil de trecut cu vederea şi extrem de memorabilă încă de la lansare. fiind prezentat drept modelul fanion al diviziei Mercedes electric EQ, dar şi cea mai important lansare a unui autoturism electric din lume.

Ce nu toată lumea a reuşit să afle, însă, a fost nivelul absolut excepţional al dotărilor suplimentare pe care noul Mercedes EQS le oferă, dotări despre care vom discuta în continuare, analizând un model EQS disponibil cu livrare imediată la Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes România, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Pentru un plus de confort, noul Mercedes EQS prezintă unt pachet pentru scaunele din spate

Pentru un plus de confort pentru pasagerii tăi, noul Mercedes EQS prezintă și un alt pachet pentru scaunele din spate, o nouă extra opțiune de interior pentru care poți opta atunci când îți alegi noua ta mașină. Dacă alegi această opțiune, scaunele din spate vor fi reglabile electric și vor prezenta inclusiv airbaguri laterale în partea din spate.

În plus, scaunele din spate vor prezenta tetiere tip confort și climatizare în interior. Acest pachet include, de asemenea, și o cotieră confort cu suport dublu de pahare și un sistem de încărcare inductivă integrată, pentru dispozitivele mobile.

Pentru extra confort oferit pasagerilor din spate, modelul Mercedes EQS electric prezintă ca extra opțiune de interior pachetul de scaune de spate Plus. Acesta include încălzire în zona gâtului și a umerilor, climatizare a scaunelor, cotieră de confort cu suport dublu de pahare , sistem de încărcare inductivă integrată pentru aparatele mobile, tetiere de tip confort, scaune spate reglabile electric care includ airbaguri laterale și, în plus, o tabletă MBUX.

Toate acestea pentru tine și pentru confortul unui drum lung.

O altă extra opțiune de interior constă în pachetul ENERGIZING față, care îmbină diverse echipări premium cu inteligența inovatoare de înaltă calitate. Acestea prezintă următorele beneficii:

  • Căldură
  • sunete cristaline
  • masaj mobilizator și animații aurii
  • efectul unui masaj cu pietre fierbinți în zona umerilor și a zonei inferioare a spatelui cu sunete relaxante șimiros perceptibil
  • tutoriale video pentru relaxarea musculaturii
  • scaune multicontur
  • încălzire volan
  • scaune AIR-BALANCE și nu numai.

Același pachet este disponibil și pentru scaunele din spate care, pe lângă sistemul de încărcare fără cablu, cotiera de confort, climatizarea scaunelor, scaunele reglabile, tetiere de tip confort, dar și elementele de vitalitate, prospețime, aromatizare, exerciții fizice, conține și sistem entertainment MBUX High-End, și multe altele.

Pentru mai mult confort, poţi opta și pentru opțiunea de pachet AIR-Balance, care include un generator de parfum în torpedou și a unui ionizator pe partea laterală, dar şi pentru pachetul piele Nappa Exklusiv, care include elemente decorative din lemn de nuc, cotiere din piele Nappa gri Neva, covorașe albastru Biscaya și multe altele.

Adaugati comentariu