Cum a apărut fiica lui Michael Schumacher la un concurs?

Gina Maria Michael Schumacher (6)

Fiica lui Michael Schumacher a uluit asistența la un concurs de echitație, care a avut loc în Italia. Gina Maria a purtat un costum de Formula 1, similar celui purtat de tatăl ei în perioada în care pilota monopostul Ferrari.

Gina Maria i-a adus un omagiu tatălui ei la 6 ani de la accidentul suferit de acesta la schi, în stațiunea Meribel din Alpii Francezi. Tânăra în vârstă de 22 de ani a apărut îmbrăcată în combinezon roșu și purtând o cască inspirată de cele ale piloților din Marele Circ, la un concurs de echitație care a avut loc la Verona. Și calul său a fost echipat similar. Cei doi au avut o coregrafie care imita acțiunea dintr-o cursă de Formula 1, iar din programul ei a a făcut parte și un pit stop.

Gina Maria Michael Schumacher (3)

Gina Maria a povestit recent pentru o revistă germană cum dragostea ei pentru cai a ajutat-o depășească drama trăită de familia sa după accidentul suferit de Michael Schumacher în 2013. “Când pilotezi o mașină, după cursă o poți lăsa în garaj și gata. Dar nu poți face același lucru cu un cal. De un cal trebuie să ai grijă mereu”, a explicat Gina Maria.

Chiar și mama ei, Corinna, recunoaște că tânăra Gina este o călăreață excelentă. “Atunci când Michael mi-a spus că Gina va fi mai bună ca mine, nu mi-a plăcut deloc. Tu ești prea drăgută, dar Gina știe să pună limite”, i-a spus fostul pilot soției sale. Și se pare că a avut dreptate. Fiica sa a câștigat deja numeroase competiții, atât la juniori, cât și la seniori.

Gina Maria Michael Schumacher (1)

Vestea pe care fanii o așteptau de ani de zile. Apar imagini cu Michael Schumacher

Schumacher este cel care a susținut pasiunea pentru cai a familiei sale. “Când aveam 30 de ani și visam să am un cal al meu, Michael a fost cel care m-a dus în Dubai să văd un pursânge arab”, povestește Corinna. La ora actuală, aceasta deține nu mai puțin de 40 de cai la cele două ferme ale familiei, din Texas și din Elveția.

Gina Maria Michael Schumacher (7)

Sursă foto: Motorbox

Adaugati comentariu