Cel mai scump Porsche e un yacht – Uite cât costă ambarcațiunea

Porsche Yacht (3)

Porsche a creat primul său yacht. Pasagerii VIP au la bord saună, piscină și mobilă din fibră de carbon și marmură și o atmosferă de hotel de lux plutitor. Toate astea pentru aproximativ 14 milioane de euro.

Studioul de design al producătorului auto Porsche a demonstrat că poate să realizeze și altceva decât mașini. Iar acest superyacht futurist este dovada.

Porsche superyacht

Interiorul yacht-ului a fost perfecționat de către casa de modă italiană Minotti, ale cărei creații apar și în blockbuster-ul „Fifty Shades Darker” și oferă podele din lemn și marmură și mobilă din fibră de carbon și piele în cele trei sau patru cabine, puse la dispoziția pasagerilor VIP. Piscina se află în partea frontală a ambarcațiunii, iar zona rezervată mesei este în partea posterioară acoperită. La exterior, yachtul este vopsit în Rhodium Grey metalizat, care îi subliniază forma curbată și aerodinamică.

Porsche superyacht

“Este o ambarcațiune pentru iubitorii de mașini, care vor aprecia avantajele vitezei, ale stilului și ale filosofiei noastre, care are la bază performanța inteligentă”, spun cei care au construit GTT 115. Ambarcațiunea este propulsată de un sistem hibrid care dezvoltă în total 1.650 de cai putere și care asigură o viteză maximă de 21 de noduri și o autonomie de 3.400 de mile marine.

Doar șapte astfel de ambarcațiuni vor fi construite, o ediție limitată care pune accentul pe exclusivism. Prima dintre ele a fost lansată la apă în Viareggio, Italia. GTT 115 își va face apariția în mod oficial la Monaco Yacht Show săptămâna viitoare.

Și Mercedes-Benz are în portofoliu un yacht de lux. Arrow460-Grandturismo este creația departamentului de design al celuilalt producător auto de lux de la Stuttgart.

Adaugati comentariu