Cel mai mic Maybach din lume – smart fortwo Maybach

smart-fortwo-maybach-render-1

Asta e mașina pe care fetele o așteaptă ca pe pâinea caldă! Smart Fortwo Maybach ar putea deveni cea mai luxoasă mini-mașină din lume. Ideea lansării celui mai mic Maybach din lume vine după ce sub-brandul a trimis pe piață un model extrem: Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

Este o rețetă ratată deja de Aston Martin cu al său Cygnet, care a ieșit din producție în 2013, după mai puțin de doi ani de viață, din cauza cererii reduse. Micuțul englez avea un preț de pornire de aproape 31.000 de lire sterline. Dar smart ar putea lovitura acolo unde Aston Martin a dat greș și ar putea reactiva piața micro-mașinilor de lux.

smart-fortwo-maybach-render-2

Peisert Design a realizat o simulare digitală în care este redată imaginea unui posibil smart fortwo Maybach: o grilă uriașă cu lamele verticale aliniază modelul la noul limbaj de design al modelelor Mercedes. Jante de mari dimensiuni, faruri LED verticale, stopuri unite printr-o bandă luminoasă, fibră de carbon și nelipsitul logo Maybach ar individualiza mașinuța.

smart-fortwo-maybach-render-3

La interior ar urma să primească finisaje din materiale prețioase tipice sub-brand-ului, cum ar fi lemn, piele și fibră de carbon, dar și dotări de excepție, cum ar fi scaune ultra-confortabile cu funcții de masaj. Bordul celui mai mic Maybach din gamă ar ieși în evidență prin prezența ecranelor duale unite de un capac unic din sticlă, pe care l-am văzut la noile Mercedes-Benz S-Class și E-Class.

Adaugati comentariu