Omului ăstuia îi era sete rău! A intrat cu mașina în magazin și a spus că vrea repede o bere. Pentru că i-a fost frică de poliție, șoferul s-a baricadat în frigider când a auzit sirenele.  

Robert Mason din Cleveland, Ohio, s-a ascuns în combina frigorifică la scurt timp ce a intrat cu un Dodge Challenger într-un magazin. Imaginile suprinse de oamenii legii arată cum aceștia încearcă să negocieze cu Mason, care îi somează, în schimb, să tragă în el. Primele cercetări arată că mașina rula cu 60 km/h când a intrat în magazin.

Autoritățile au ales metode mai pașnice și au reușit să-l scoată din combina frigorifică pe bărbatul în vrâstă de 45 e ani, fără a recurge la focuri de armă. În momentul incidentului, Mason era pe jumătate dezbrăcat. Ancheta preliminară a demonstrat că acesta a suferit o traumă în urma unei perioade în care a lucrat pentru forțele armate americane.

Vânzătorul a fost prins sub ruinele magazinului, dar e reușit să iasă pe propriile-i picioare și a primit îngrjirile medicale necesare. Acesta abia închisese magazinul și se pregătea să plece acasă. Vânzătorul povestește că mașina a lovit vitrina din fața sa, iar impactul l-a aruncat aproximativ 3 metri în spate. Șoferul Dodge-ului s-a dat jos din mașină, i-a cerut o bere, apoi a intrat în frigider.

Mason va fi pus sub urmărire pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.