Tacâmuri de argint și kit pentru șoimi în portbagaj – Bentley Bentayga

Bentley Bentayga șoim (9)

Unde încape un set de tacâmuri de argint, încape și un kit pentru proprietarii de șoimi Bentley Bentayga oferă acum opțional obiecte potrivite pentru cei care dresează păsări răpitoare. Compania britanică Mulliner a montat în portbagajul SUV-ului de lux o stație de zbor și o cutie de alimente.

Ce conține un asemenea kit pentru șoimi? Acesta include o unitate GPS de reperare a păsării răpitoare, un binoclu, o cască specială pentru capul șoimului și o mănușă de protecție pentru cel care supervizează sesiunile de zbor.

Bentley Bentayga șoim (19)

Interiorul acestui Bentayga personalizat vine și cu un suport pe care poate sta pasărea, montat pe cotieră, dar și o scenă de deșert imprimată pe bord. Aceasta a fost creată prin folosirea a 430 de piese individuale din lemn. Realizarea manuală a acesteia a durat nu mai puțin de nouă zile.

Bentley Bentayga șoim (19)

„Bentayga Falconry demonstrează arta care iese din mâinile maeștrilor noștri. Aceștia pot oferi soluții elegante și exclusiviste de personalizare care se potrivesc oricărui stil de viață și care pot  veni în sprijinul oricărui tip de pasiune.,” spune șeful Mulliner, Geoff Dowding. „Falconeria este considerată sportul regilor în Orientul Mijlociu, așa că era vital să oferim kit-ul creat de noi într-o versiune luxoasă și rezistentă pentru, a atrage clienți priețioși din lumea întreagă.”

Și când spune “prețioși”, chiar la asta se referă. Șoimul din imagini este una dintre cele mai prețioasse păsări de pradă din lume, iar prețul unor astfel de exemplare se poate ridica la un milion de dolari.

Adaugati comentariu