Ce știe măgarul ce e supercarul? A crezut că e un morcov uriaș și l-a ros!

McLaren ros de magar

Neinspirat loc de parcare și-a ales acest proprietar de McLaren. Și-a lăsat bolidul lângă țarcul animalelor. Un măgăruș năzdrăvan a pus ochii pe mașină și a început să roadă la ea de zor.

Markus Zahn se va gândi bine de tot data viitoare când își alege locul de staționare. Proprietar de McLaren 650S Spider, Zahn și-a lăsat bolidul în seama unui animal înfometat, căruia fibra de carbon i s-a părut delicioasă. Așa că i-a ros eleronul!

McLaren ros de magar 2

“Nu sunt supărat pe măgar”, a spus Markus Zahn, care, în mod surprinzător, chiar se afla în mașină când animalul a atentat la bunăstarea mașinii sale. Neamțul s-a dus de urgență la compania de asigurare, care a evaluat paguba la 5.800 de euro!

Cel căruia îi aparține animalul a refuzat să îl despăgubească, așa că Zahn l-a dat în judecată. Tribunalul din Giessen, Germania, care a judecat cazul, a decis că acesta trebuie să acopere dauna de aproape 6.000 de euro. Nu avem însă informații referitoare la integritatea canină a măgărușului și la factura emisă de veterinarul dentist.McLaren ros de magar 3

 

McLaren-ul a costat aproape 400.000 de euro. Probabil că măgărușul inculpat, pe numele lui Vitus, nu valorează nici cât eleronul distrus. “Ar fi trebuit să-și aleagă alt loc de parcare. Nu e vina măgarului că el a parcat lângă țarc”, a fost reacția furioasă a proprietarilor de măgar. Cu siguranță nu este! Până la urmă… ce știe măgarul ce e supercarul?

McLaren ros de magar 4

Adaugati comentariu