L-a salvat centura! Fotbalistul Kun Aguero a scăpat cu bine dintr-un accident rutier

Kun Aguero accident

Kun Aguero și-a văzut moartea cu ochii! Taxiul în care s-a urcat după ce fotbalistul a fost la un concert la Amsterdam, a scăpat de sub control și a intrat în plin într-un stâlp de pe marginea drumului.

Jucătorul lui Manchester City se afla într-un taxi, în drum spre aeroport, puțin după miezul nopții. Fotbalistul  abia plecase de la concertul amicului său columbian Malumba. Șoferul vehiculului a pierdut controlul într-un viraj, iar mașina a lovit în plin un stâlp aflat pe marginea carosabilului. Argentinianul a fost dus de urgență la spital. Din fericire pentru el, Aguero purta centura de siguranță, astfel că s-a ales doar cu o coastă ruptă. Azi dimineață s-a întors în Anglia.

Kun Aguero accident

Medicii lui City vor evalua starea de sănătate a lui Aguero, dar acesta nu are nicio șansă să evolueze sâmbătă împotriva lui Chelsea. Surse neoficiale anunță că acesta va lipsi de pe teren aproximativ două luni pentru a se reface complet și va rata astfel ultimele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care sunt decisive pentru calificarea naționalei sud-americane la turneul final din Rusia.

 

 

Adaugati comentariu