Asta pățești dacă parchezi aiurea – Și-a găsit mașina înfășurată în folii de plastic

parchezi aiurea Liverpool (3)

Un tip din Liverpool care locuiește nu departe de aeroport, s-a săturat! Se trezește zilnic cu mașini necunoscute în fața casei sale. De multe ori, vehiculele rămân acolo chiar și câte două săptămâni, pentru că proprietarii se urcă în avion și pleacă în vacanță.

E scumpă parcarea la aeroport! Suficient de scumpă pentru călătorii care preferă să-și lase mașinile pe străzile aflate în zona aeroportului. Neil Junglas are mereu parte de mașini ale unor necunoscuți în fața casei sale, iar el nu mai are unde să parcheze. Așa că s-a hotărât să le dea o lecție șoferilor mult prea îndrăzneți.

parchezi aiurea Liverpool (4)

Într-o seară când gătea cina pentru familia sa, Neil a observat un cuplu parcându-și Skoda în stradă. Cei doi au urcat apoi într-un taxi, cu bagaje cu tot, și au dispărut. “Vor avea o surpriză când se vor întoarce”, a fost planul englezului.

Neil lucrează la Costco, așa că a făcut rost, fără prea multă bataie de cap, de folie de plastic și a îmbrăcat toată mașina străinilor, sperând că va atrage astfel atenția amatorilor de parcări neregulamentare pe o stradă pe care oricum parcarea este limitată în anumite intervale orare.

parchezi aiurea Liverpool (2)

Trecătorii s-au oprit să fotografieze mașina din pungă. Și poliția a sosit la fața locului, dar pentru că nu a observat nimic împotriva legii, și-a văzut de treabă.

“Le voi împrumuta proprietarilor o foarfecă să-și elibereze mașina”, se amuză autorul.

Adaugati comentariu