Ce modele BMW apar în super-serialul VLAD de la ProTV

Vlad ProTV (1)

Super-serialul Vlad debutează luni, 25 februarie, la ProTV. Vlad este un conte de Monte Cristo modern, interpretat de Adrian Nartea. În serial, își fac apariția patru automobile BMW, dar și o motocicletă care poartă logo-ul brand-ului premium.

Coordonat de regizorul Jesus del Cerro și de producătorul Alex Cseh, serialul Vlad aduce pe micile ecrane o producție la standarde cinematografice. 20.000 de kilometri parcurși de echipa de filmare, 100 de locații și 2.700 de ore filmate sunt cifrele impresionante înregistrate de cei care au lucrat pentru ca munca lor să se transforme într-o super producție. Casa Marmarosh, Palatul Bragadiru, casinouri şi hoteluri de lux din Grecia și yachturi sunt doar câteva dintre locațiile exclusiviste care își fac loc în film.

Vlad ProTV (4)

În același film, BMW joacă un rol important. Astfel, apar în prim plan un BMW Seria 6 Gran Turismo, ca limuzină folosită de personajul principal, Vlad Pop, interpretat de Adrian Nartea.

Personajele pe care le înfruntă Vlad, Leo (Emilian Oprea), Eliza (Olimpia Melinte), Ștefan (Andrei Aradits) conduc un BMW Seria 4 GranCoupé, cu spectaculoasa vopsea Snapper Rocks Blue (pe care MissAuto a inclus-o în topul celor mai frumoase culori exterioare din industria auto), motocicleta BMW R Nine T, BMW Seria 4 Cabriolet, dar și un BMW X6.

În total, valoarea modelelor BMW care își fac apariția în producția Vlad depăşeşte 300.000 de euro.

 

Adaugati comentariu