10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Peugeot 208

Noul Peugeot 208 (43)

Noul Peugeot 208 este tânăr și futurist, spun francezii, convinși că mașina lor este o apariție specială în segmentul B. 208 primește o nouă generație a sistemului Peugeot i-Cockpit și un head-up display tridimensional.

Iată cele mai importante 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Peugeot 208:

 • Este disponibil în premieră și în versiune electrică, ce vine cu o baterie cu o capacitate de 50 kWh. e-208 accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,1 secunde și asigură o autonomie de 340 de kilometri.
 • Noul Peugeot 208 (35)
  Test drive Peugeot 208 1.2L PureTech Turbo – Regele leu
 • Sunt disponibile trei motoare pe benzină și un diesel. Avem astfel de-a face cu un motor de 1,2 litri cu trei cilindri PureTech 75 cu transmisie manuală cu 5 trepte, PureTech 100 cu transmisie manuală cu 6 trepte sau automată cu 8 trepte și PureTech 130 cu transmisie automată. Celor care preferă un diesel, le-a fost rezervat motorul de 1,5 litri cu patru cilindri BlueHDI 100 cu transmisie manuală cu 6 trepte.

 • Volumul portbagajului lui e-208 este identic cu cel al versiunii cu motor convențional, de 220 de litri. Bateriile sunt amplasate sub podea și nu obligă viitorul posesor de e-208 să facă vreun compromis în ceea ce privește spațiul.

 • Noul 208 este mai lung, mai lat și mai aproape de sol, primind o imagine nouă, mai dinamică și mai expresivă.Noul Peugeot 208 (42)
 • Partea frontală primește farurile Full LED cu cele trei “gheare”, iar pe capotă se află logo-ul 208. În capătul opus, apare și la noul 208 banda neagră care unește cele două stopuri.
 • Își fac apariția în gamă trei culori noi: galben Faro, albastru Vertigo și roșu Elixir.
 • Francezii au acordat o atenție sporită spațiilor de depozitare, vitale într-o mașină din segmentul B. Astfel, cei care iau loc într-un 208 primesc un spațiu în cotiera dintre scaunele din față, o tavă în fața schimbătorului și un alt loc de depozitare în consola centrală, pe lângă torpedoul și buzunarele ușilor.Noul Peugeot 208 (32)
 • 208 este disponibil cu cinci linii de echipare: Like, Active, Allure, GT Line și GT. Cele două din urmă vin cu farurile LED, cu pasaje ale roților în negru lucios, jante de 17 inci, lumină ambientală, scaune sport și pedalier cu inserții din aluminiu. GT-ul primește și tapițerie Alcantara și jante cu design special.
 • Tânărul francez din segmentul B primește sisteme de asistență preluate de la frații mai mari. Vine astfel cu Cruise Control adaptiv cu funcție Stop & Go (pentru mașinile cu transmisie automată), asistent la menținerea benzii de circulație, asistență la parcare (pentru versiunile cu EAT8), cea mai nouă generație a sistemului de frânare de urgență și avertizare în cazul unui risc de coliziune, monitorizare a șoferului și a unghiului mort, dar și capacitatea de a recunoaște indicatoarele rutiere.Noul Peugeot 208 (41)
 • Noul Peugeot 208 va ajunge în showroom-uri în toamna acestui an. Până atunci însă, mașina va ajunge la standul constructorului francez de la Salonul Auto de la Geneva.

 

Adaugati comentariu