Care sunt cei mai buni șoferi în funcție de zodie?

cei mai buni șoferi

Ai avut o grămadă de incidente în trafic? Primești claxoane și nu ai habar de ce? Alți șoferi te apostrofează? Ești cumva Berbec? Avem lista celor mai buni șoferi în funcție de zodie.

Zodia ne influențează comportamentul și în trafic. O companie de asigurări din Marea Britanie, Insurify, a făcut lista celor mai buni șoferi în funcție de data nașterii. Concluziile îi sperie pe cei născuți în martie și în iulie. Șoferii implicați în cele mai multe accidente sunt Berbeci. Tot ei sunt cei care iau și cele mai multe amenzi pentru depășirea vitezei legale. Capricornii au primit pedepse pentru conducerea sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, în timp ce Racii conduc clasamentul la capitolul “permise suspendate”.

Iată topul celor mai buni șoferi, în funcție de zodie.

12. Berbec

11. Capricorn

10 și 9. Taur și Rac

8. Săgetător

7. Balanță

6 și 5. Scorpion și Gemeni

4. Fecioară

3 și 2. Vărsător și Pești

1. Leu

Cum a fost realizat clasamentul?

Compania de asigurări a luat în calcul informațiile furnizate de baza sa de date, în care sunt înscriși nu mai puțin de 1,6 milioane de șoferi. Aceștia furnizează informații referitoare la istoricul lor ca șoferi, tipul mașinii pe care o asigură, locația și alte informații personale, pentru a obține cotații exacte pentru polița de asigurare.

Test drive Suzuki Jimny – Nu caută nimic, doar se laudă

Echipa Insurify a analizat comportamentul șoferilor ținând cont de amenzi pentru viteză, accidente, condus sub influența alcoolului sau a subtanțelor interzise și suspendarea permisului, pe o perioadă de șapte ani. Compania de asigurări a verificat apoi data nașterii șoferilor, pentru a afla zodiile care sunt cel mai des implicate în incidente neplăcute și cele care reușesc să se țină departe de accidente.

Sursă: Insurify.com

 

Dacia Logan, fugărită pe autostradă în Germania

Adaugati comentariu