Industria muzicală s-a întors cu sus-n jos! Metallica s-a apucat de R&B! Dacă stăm bine să ascultăm show-ul dat de membrii trupei rock în mașină, am putea spune chiar că R&B-ul a fost transformat la Metallica.

Solo de chitară cu acorduri metalice? Interpretări furtunoase și plete fluturate în vânt? Tobe lovite cu furie? La asta ne gânndim când auzim de Metallica. Ei bine, nu și de data aceasta! Virusul Carpool Karaoke a ajuns și la trupa heavy metal. Așa că tipii duri pe care îi știm din show-uri incendiare au renunțat la “Whiskey In The Jar” pentru piesa “Diamonds” a Rihannei. Așa se face că melodia R&B începe să sune a “Nothing Else Matters”, balada care ne-a marcat copilăria și adolescența.

Nu, câștigătorii premiului GRAMMY nu s-au reprofilat. Melodia interpretată de ei a fost doar o parte a unui show din seria Apple Music, în cadrul căruia cei de la Metallica au cântat și piesa Disney “Micuța sirenă”. Filmarea a fost difuzată și în emisiunea celebrului James Corden, “Carpool Karaoke”.