Who let the dogs out? Subaru a adus câini pe scenă ca să-și lanseze noul SUV la Los Angeles

Subaru Golden Retriever

E clar! Prezentările cu jocuri de lumini, elemente grafice inovatoare și muzică de îți sparge timpanele nu mai sunt la modă. Cei de la Subaru au făcut tot ce le-a stat în puteri ca să atragă atenția la Salonul Auto de la Los Angeles. Așa că, pentru a-și lansa noul SUV, Ascent, producătorul nipon a adus pe scenă o grămadă de căței.

Șapte patrupezi simpatici, Labrador și Golden Retriever, au coborât din SUV-ul prezentat de japonezi și s-au aliniat cuminți pe scenă. Dar numai pentru câteva secunde. “Este familia Barkley”, i-a prezentat reprezentantul companiei, copleșit de prezența adevăratelor vedete. Nimeni nu a mai avut ochi pentru vehicul, pentru că simpatica familie cu blană aurie a atras toată atenție la Los Angeles.

SUV Subaru Golden

Subaru a vrut astfel să demonstreze că cel mai mare SUV construit vreodată de companie este suficient de încăpător. Nu i-a fost deloc ușor directorului de operațiuni Subaru America, Thomas J. Doll, să vorbească despre mașină în timp ce simpaticii lui “co-prezentatori” alergau pe scenă, cereau de mâncare sau țopăiau veseli în jurul lui.

Pentru cei interesați mai mult de mașină și mai puțin de familia de călători cu blană, cel mai mare SUV de la Subaru vine cu motor turbo de 2.4 litri cu patru cilindri, tracțiune integrală și, cum a sugerat prezența celor șapte căței, cu șapte locuri. SUV-ul va ajunge în showroom-uri în vara viitoare. Câinii nu se regăsesc pe lista de dotări opționale!

Adaugati comentariu