Cai putere pentru putere pe teren – Sorana Cîrstea a primit 2 mașini BMW înainte de Australian Open

Sorana Cîrstea BMW (2)

Sorana Cîrstea a primit două modele BMW înainte de a juca la Australian Open. Un BMW Seria 4 Coupe și un Cabrio i-au fost puse la dispoziție jucătoarei românce de către BMW Group Australia. Sorana le va putea folosi pe amândouă în acest weekend.

Sorana Cîrstea este imaginea BMW de mai bine de trei ani. Depășind o accidentare grea la umăr, românca a revenit spectaculos în circuitul WTA și în topul celor mai bune 100 de jucătoare. La capătul unui sezon greu, Sorana a încheiat în forță 2017, pe locul 37.

Sorana Cîrstea BMW (2)

Pasionată de automobile ca și Simona Halep, aflată sub contract cu Mercedes-Benz, Sorana Cîrstea a răspuns afirmativ experiențelor propuse de echipa BMW Driving Experience, urcând la bordul automobilelor ultra-performante alături de traineri experimentați cum ar fi Claudiu David și Silviu Toma. De această dată, Sorana va conduce prin Melbourne un BMW 430i Coupe cu 252 de cai putere, în nuanța – o alegere deloc întâmplătoare – Melbourne Red, dar și un BMW 440i Cabriolet cu 326 de cai putere, vopsit în Estoril Blue.

Românca va trebui să creadă pe cuvânt producătorul care promite accelerații de la 0 la 100 km/h în 6,4, respective 5,4 secunde. La Melbourne, limita maximă de viteză este de 50 km/h.

Sorana intră pe teren marți, pentru meciul din primul tur de la Australian Open cu Zarina Diyas din Kazahstan.

Adaugati comentariu